Începe FITA 2017!

EUROMARIONETE, Festivalul Internațional al Teatrului de Animație – FITA – Arad 2017, vă invită între 16 și 20 mai la un maraton teatral recomandat tuturor cu vârste cuprinse între 4 și 104 ani. La acest eveniment artistic sunt invitate 12 teatre din România și 6 venite din Europa (Anglia, Germania, Grecia, Italia, Portugalia, Ungaria).

Pe parcursul a 5 zile de festival, artiștii invitați la Ediția Aniversară cu numărul 18 vor prezenta publicului arădean peste 60 de spectacole – dintre care 20 vor putea fi aplaudate pe scenele Teatrului Clasic Arad, Trupei de Marionete și în sala Cinema Arta. Celelalte 40 de spectacole-surpriză vor putea fi aplaudate open-air în diferite locații de pe perimetrul municipiului Arad (zone pietonale, parcuri, licee etc.)

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” și Trupa de Marionete Arad vă invită să descoperiți măiestria, ingeniozitatea și creativitatea artiștilor păpușari și să vă lăsați fascinați de magia acestei forme de exprimare teatrală, care are în centrul preocupărilor ei păpușa… surprinzătoare și poetică!

Biletele pot fi achiziționate online, pe www.biletmaster.ro, sau la casieria teatrului, începând cu data de 22 aprilie 2017.

Bogdan Costea – Manager general Teatrul Clasic „Ioan Slavici”

Christian Caimacan – Director artistic FITA 2017