BASTARD

*spectacol în limba engleză, cu supratitrare
Data: 05 mai 2018
Ora: 19:00
Locație: Sala Studio Teatrul Clasic “Ioan Slavici” Arad
Durata: 60’
Vârsta: 18+
Teatrul: Duda Paiva Company – Brazilia/Olanda
Regia: Paul Selwyn Norton
Costume: Javier Murugarren
Coregrafia: Duda Paiva
Construcție păpuși: Duda Paiva, Jim Barnard
Concept: Duda Paiva
Performer: Duda Paiva
Dramaturgie: Jaka Ivanc
Sunet: Erikk McKenzie
Video: Hans C. Boer, Jaka Ivanc
Lumini: Mark Verhoef
Sinopsis

Bastard! este dramatizarea romanului satiric “L’arrache-coeur” al lui Boris Vian. Amplasat într-un viitor sumbru și bizar, BASTARD! dă viată unei galerii de personaje extraordinare construindu-i astfel repere unui artist pierdut într-un voiaj de auto-descoperire.

Și dacă într-o dimineață te trezești pe o groapă de gunoi? Și apoi întâlnești o prim-balerină înfricoșătoare și pe companionul ei grotesc, pe nume Bastard – creaturi vrednice de milă, cu trupurile și speranțele distruse ? Ai doua posibilități: să o iei la fugă sau să te implici.

Când Duda Paiva, dansator înzestrat și păpușar inspirat, își trezește creaturile la viată prin dans si dialog, o face cu o sensibilitate care îți sfâșie inima. La început dezgust, aversiune după care, încet, încet, apar neașteptat, clipe de o nemărginită fragilitate. Un moment de reflecție ciudat și trist despre a manipula sau a fi manipulat. Despre a poseda sau a dărui.

www.dudapaiva.com/en

Fotografii din spectacol

Program casierie

Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0257 280 974 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00. Spectatorii care și-au făcut rezervare își pot ridica biletele, de la caseria Sălii Marionete, Str. Episcopiei nr. 15 și în ziua reprezentației, până cel târziu la ora 10.30. După această oră, rezervările se anulează.
Marți - Vineri 10:00 - 14:00
Duminică 9:30 - 10:55
+40 257 280 974
Str. Episcopiei, Nr.15, Arad