MANTAUA

după Gogol
*spectacol în limba engleză, cu supratitrare
Data: 06 mai 2018
Ora: 19:00
Locație: Sala Trupa Marionete
Durata: 60’
Vârsta: 18+
Teatrul: Credo Theatre - Bulgaria
Regia: Nina Dimitrova, Vassil Vassilev-Zuek, Sletlozar Gagov
Costume: Maya Petrova
Distribuția: Nina Dimitrova, Stelian Radev
Idee: Nina Dimitrova, Vassil Vassilev-Zuek, Sletlozar Gagov
Versiune scenică: Nina Dimitrova, Vassil Vassilev-Zuek, Sletlozar Gagov
Sinopsis

O poveste întru-un act, deopotrivă amuzantă și tristă, cu un început fantastic și un sfârșit neașteptat. O istorie construită în jurul unei fantome, a unui funcționar și a unui… palton. O întâmplare teatrală în care un mantua-capcană prinde viață. O poveste despre existența unui funcționar mărunt care, din cauză că și-a pierdut mantua, a murit. În căutarea hainei pierdute, fantoma bietului funcționar bântuie pe străzile St. Petersburgului încercând să înlăture mantourile de pe umerii trecătorilor.

Prin jocul actoricesc de mare clasă, utilizând recuzită aparent nesemnificativă, artiștii Teatrului Credo, creează o lume magică. De întemnițare. Mizerie. Disperare. Libertate. Bucurie. Ei reușesc să captiveze și să atragă fără efort publicul într-un univers gogolian plin de capricii și ironii. O poveste despre libertatea spiritului uman, care refuză să fie întemnițat în interiorul unui mantou.

www.credotheater.weebly.com

Fotografii din spectacol

Program casierie

Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0257 280 974 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00. Spectatorii care și-au făcut rezervare își pot ridica biletele, de la caseria Sălii Marionete, Str. Episcopiei nr. 15 și în ziua reprezentației, până cel târziu la ora 10.30. După această oră, rezervările se anulează.
Marți - Vineri 10:00 - 14:00
Duminică 9:30 - 10:55
+40 257 280 974
Str. Episcopiei, Nr.15, Arad